Het Le Mans 24H Endurance World Championship evenement is vanwege de aanhoudende problematiek rondom het coronavirus uitgesteld. Het evenement dan 18 en 19 april plaats zou vinden zal nu worden verreden in het weekend van 5 en 6 september.

Als gevolg van de aanhoudende coronavirus gerelateerde gezondheidsproblemen en het verbod van de Franse minister van Volksgezondheid op evenementen met meer dan 1000 bezoekers, hebben de International Motorcycling Federation (FIM), Eurosport Events, promotor van het FIM Endurance World Championship en de Automobile Club de l’Ouest, organisator van de 24 Heures Motos doen besluiten om de 43e editie van de 24 Heures Motos, die aanvankelijk gepland was voor 18 en 19 april 2020, uit te stellen.

ACO en Eurosport Events hebben inmiddels de nieuwe datum, 5 en 6 september 2020, al vastgesteld. Hiermee zal de 24 uur tellende race op het Franse circuit bij wijze van uitzondering als de finaleronde zijn van het 2019-2020 FIM EWC seizoen.

De FIM, Eurosport Events en ACO’s prioriteit is om de veiligheid van de toeschouwers, de teams, de renners en alle mensen die betrokken zijn bij de organisatie van het evenement te garanderen.

Deze maatregelen zijn dan ook genomen als reactie op een ongekende situatie en de organisatoren hebben vertrouwen in het begrip van de betrokkenen, ondanks het veroorzaakte ongemak.

De “Pre- Le Mans”- trainingen die gepland stonden voor 31 maart en 1 april zijn om dezelfde bovengenoemde redenen ook geannuleerd.

Informatie over de kaartverkoop
Alle huidige toegangsbewijzen zijn eveneens geldig voor de nieuwe vastgestelde data (5 en 6 september).
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App