De IDM-organisatie heeft bekend gemaakt dat het eerste wedstrijdweekend voor de IDM Superbike 1000 klasse op de Sachsenring, welke in het weekend van 8 t/m 10 mei op de kalender stond, vanwege de uitbraak van het coronavirus is afgelast.

De eerste wedstrijd voor de IDM Superbike 1000 klasse op de Sachsenring zou verreden worden samen met de ADAC Sachsenring Classic. Donderdag heeft de organisatie echter bekend gemaakt dat het evenement vanwege de uitbraak van het coronavirus geen doorgang zal vinden. Met deze beslissing komen ook de in het voorprogramma van het traditionele evenement te verrijden IDM Superbike 1000 wedstrijden te vervallen

IDM serie manager Normann Broy: “Na een pauze van zes jaar keken we er erg naar uit om als IDM terug te keren naar het bekende en historische Sachsenring circuit. Maar gezien de maatregelen die zijn genomen om het coronavirus in te dammen is de beslissing van ADAC Saksen begrijpelijk.”

In Stuttgart werkt IDM-promotor Motor Presse ondertussen gewoon verder aan de organisatie van het 2020 IDM-seizoen. ADAC Sachsen heeft het evenement op de Sachsenring officieel geannuleerd, er is derhalve geen alternatieve datum voor de IDM Superbike 1000 klasse.

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App