De KTM Orange Days

62

Zoals velen opgemerkt zullen hebben was KTM Nederland niet met een importeursstand aanwezig op de Motorbeurs van Utrecht dit jaar.

Niet alleen de lastige economische tijden hadden hier aandeel in maar ook de ervaringen met KTM on Tour van 2009 bij de KTM straatdealers hebben KTM doen besluiten dat het ook voor komend jaar belangrijker is om te doen waar we goed in zijn: zelf laten ervaren en beleven, daar draait het tenslotte om bij KTM!

In 2010 doet KTM het weer anders en presenteert men: de KTM ORANGE DAYS.

Schrijf je nu in voor een proefrit op www.ktmorangedays.com. Vul op de site de motor van je keuze in en het systeem geeft automatisch aan waar jij terecht kunt voor je testrit. Kies dan nog welke dag je graag je testrit wil rijden en de dealer die jouw motor van keuze heeft staan rekent dan op je komst. Van 5 t/m 10 April zijn de KTM ORANGE DAYS  en kun je bij alle KTM straatdealers terecht. Wil je echter zeker weten dat je kunt rijden op de motor van je dromen, vergeet dan niet via de site je aanvraag in te sturen. Na de testrit ontvang je van je dealer een kraskaart met code die je op internet in kan vullen en direct kan zien of je in de prijzen bent gevallen.

Het prijzenpakket bestaat uit onder andere: tenten, BBQ’s, Broodroosters, horloge’s, rugzakken en nog veel meer leuke KTM PowerParts en PowerWear.

Dit is nog niet alles!! Indien je in de week van de KTM ORANGE DAYS besluit om een 990 SM T aan te schaffen maak je ook nog eens kans op teruggave van de aanschafwaarde van je motor. Misschien krijg jij je nieuwe motor dus van KTM!!

Schrijf je snel in op de website voor een testrit en ga voor meer informatie naar www.ktmorangedays.com.