De rit van de eeuw: De BMW Motorrad 100 years Roadshow

1710

In 2023 is het precies 100 jaar geleden dat BMW haar eerste motorfiets presenteerde op de Motorshow in Berlijn: De BMW R 32 met een boxermotor en cardanaandrijving. Anno 2023 telt het modellengamma van BMW Motorrad maar liefst 32 modellen ondergebracht in 7 segmenten.

Om zelf te kunnen ervaren welk model het beste bij je past gaan 15 verschillende modellen on tour.  De BMW Motorrad 100 Years Roadshow loopt t/m zaterdag 23 september en gaat langs alle BMW Motorrad dealers. Je kunt dus dicht bij huis proefrijden. Als je je hier online inschrijft*, reserveert BMW je favoriete model voor een uitgebreide kennismaking.

Aankomende data en locaties, inschrijven kan via de onderstaande links (data)

Meer weten over de BMW-modellen?
Wil je meer weten over de 15 modellen die meerijden in de 100 Years Roadshow? Of over één van de andere 17 modellen? Bekijk dan het modeloverzicht voor meer informatie over de BMW-motorfietsen verdeeld over 7 segmenten. Of boek een proefrit bij één van de BMW Motorrad dealers op een moment dat jou schikt los van de 100 Years Roadshow.

BMW modeloverzicht

bmw-road-100Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.