Maandag 23 november, een dag na afloop van de laatste Grand Prix van het seizoen in Portimão, heeft Dorna de eerste voorlopige Moto3 deelnemerslijst voor het 2021 MotoGP wereldkampioenschap bekend gemaakt.

Het aantal Moto3 GP coureurs wordt voor het seizoen 2021 teruggebracht van 31 naar 28 coureurs, dit vanwege het terugtrekken van Estrella Galicia 0,0 en SKY Racing Team VR46. Zoals reeds bekend zal SKY Racing Team VR46 één van de twee startplaatsen overdragen aan Reale Avintia Racing dat in 2021 dus met twee coureurs aan de start zal verschijnen. De reden van deze deal, het bekostigen van de MotoGP startplaats van Luca Marini bij hetzelfde Spaanse team.

Onderstaand de voorlopige 2021 Moto3 deelnemerslijst (23-11-2020):

2021-moto3

Handige links Grande Prémio MEO de Portugal 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

 Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App