In Nederland is Yamaha zeer actief met jeugdig race talent en de mogelijkheid om door te stromen naar wereldkampioenschapsniveau. Zo biedt de Yamaha R3 Cup een goede doorstromingsmogelijkheid voor coureurs uit de GAMMA Yamaha R125 Cup en is het tevens een prima voorbereiding op de zwaardere klassen.

De Nederlandse Yamaha R3 Cup: een zeer competitieve wegraceklasse waarbij alle rijders op gelijkwaardig materiaal rijden.

De Yamaha R3 Cup zal ook in 2018 uitdagende circuits in binnen- en buitenland aandoen. Er zullen 15 wedstrijden worden verreden tijdens 8 evenementen op onder andere Assen, het Franse Croix- en-Ternois, het Belgische Mettet en Zolder en het Duitse Oschersleben en Hockenheim. Ook wordt er voor volle tribunes gereden tijdens grote evenementen zoals de GAMMA Racing Day op TT Circuit Assen.

Om deel te nemen aan de Yamaha R3 Cup is er een volledig pakket samengesteld. Dit omvat een Yamaha YZF-R3 zonder kenteken, volledig opgebouwd volgens het 2018 Yamaha R3 Cup reglement met veel extra raceonderdelen en accessoires en inclusief alle gedemonteerde standaard onderdelen. Verder zijn onder andere inbegrepen een compleet Yamaha Paddock Blue kledingpakket, Yamalube onderhoudspakket en het inschrijfgeld voor 8 evenementen in de Benelux. Dit pakket wordt aangeboden voor de scherpe all-in prijs van €12.900 ,- (incl. BTW).

Nieuwsgierig geworden en meer willen weten over deelname aan de Yamaha R3 Cup? Kijk dan snel op www.Yamaha-R3-Cup.nl!

;