Scott Deroue komt ook in 2018 uit in de World Supersport 300 klasse van het FIM Superbike World Championship. De coureur uit Nijkerkerveen heeft hierover overeenstemming bereikt met Kawasaki en MtM Racing, het team waarvoor hij momenteel ook actief is in de klasse.

Het was een belangrijk moment voor Scott Deroue, om wederom overeenstemming te vinden met Kawasaki en MtM Racing om met elkaar nog een seizoen actief te zijn in de World Supersport 300 klasse binnen het FIM Superbike World Championship.

De continuïteit in zijn carrière is hiermee gewaarborgd voor de Kawasaki coureur waardoor hij zich vanaf nu optimaal kan voorbereiden op het volgende seizoen. Het vernieuwde contract geeft Deroue daarnaast ook de mogelijkheid om zich vanaf nu nog meer te concentreren op het racen. Allemaal positieve ontwikkelingen, ontwikkelingen die ervoor zorgen dat de Nederlander in 2018 met volle overtuiging aan de start kan verschijnen.

Doel komend seizoen is om wederom hoge ogen te gooien in het World Supersport 300 kampioenschap. Dit jaar liet de Kawasaki-coureur zich al nadrukkelijk zien in deze nieuwe klasse en streed hij lange tijd mee voor de wereldtitel.

Scott Deroue: “Ik ben uiteraard erg blij om weer met Kawasaki en MtM Racing te kunnen gaan samenwerken. Dit jaar kende ik een geweldige start en ik heb laten zien dat ik in het WK Supersport 300 voorin mee kan doen. Dat sterkt me dan ook om volgend jaar wederom mooie prestaties neer te zetten op de Kawa. De samenwerking voelt erg goed aan, de welbekende ‘klik’ is er. Ik weet zeker dat we weer in staat moeten zijn om een mooi seizoen te beleven. Het is voor een coureur altijd belangrijk om voor de winter duidelijkheid te hebben over zijn toekomst, dus ik voel me bevoorrecht dat we nu al naar buiten kunnen brengen dat de huidige samenwerking blijft bestaan. Ook brengt het mij in de positie dat ik me volledig kan richten op mijn race carrière en die kans ga ik zo optimaal mogelijk benutten. Ik kijk nu al enorm uit naar 2018, maar eerst wil ik er nog voor zorgen dat ik komend weekend in Jerez op het podium terechtkom.”