Dit zijn de vijf goedkoopste motorverzekeringen in 2021

1330
logo-combi-motors

In Nederland is het verplicht om je motor minimaal WA te verzekeren. Dit is dan ook de voordeligste motorverzekering.

Wij zetten de laagst mogelijke premies voor je op een rijtje:

Verzekeraar Dekking Maandelijkse premie
ASR WA €3,27 Bereken direct
Unigarant WA €3,33 Bereken direct
Allianz WA €4,01 Bereken direct
De Goudse WA €4,25 Bereken direct
Nationale Nederlanden WA €4,85 Bereken direct

Onafhankelijk advies voor een goedkope motorverzekering
Combi Motors Verzekeringen is geheel onafhankelijk. Je krijgt dus eerlijk advies voor een goedkope motorverzekering. Hierdoor is Combi Motors al 25 jaar dé partij voor motorverzekeringen vergelijken. Met een breed aanbod aan verzekeraars ben je bij Combi Motors aan het juiste adres voor de goedkoopste motorverzekeringen.

KLIK HIER EN BEREKEN DE GOEDKOOPSTE MOTORVERZEKERING VOOR JOU

Snel en eenvoudig de goedkoopste motorverzekering afsluiten
Een goedkope motorverzekering sluit je makkelijk af via Combi Motors. De prijs van jouw verzekering is in grote mate afhankelijk van de gekozen dekking. De één kiest voor de laagste premie, de ander verzekert zijn kostbare bezit maximaal en kiest voor een All Risk motorverzekering. Daartussenin bevindt zich nog de WA Plus-dekking, die wel dekking biedt tegen bijvoorbeeld diefstal en brand, maar niet bij schade aan de eigen motor door slippen of botsen. Ook zijn er nog interessante kortingen mogelijk voor bijvoorbeeld mooi-weer-rijders of extra-beveiligde-rijders. Combi Motors zorgt er voor dat het afsluiten van uw goedkope motorverzekering zo soepel en snel mogelijk gaat!

Specialist in motorverzekeringen
Combi Motors Verzekeringen is al 25 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van motoren. Via de vergelijkingssite toont men je in één oogopslag de verzekeringspremies van meer dan 10 verzekeraars. De verzekering is volledig online te regelen, maar Combi Motors heeft graag dat je hun even belt! Kijk direct op https://combimotors.nl/ en bereken jouw premie én vergelijk de voorwaarden. Tijdens kantooruren is Combi Motors te bereiken op 0172-427035, mailen kan ook naar [email protected].Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter