Dodelijk ongeval overschaduwt FIM CEV Repsol weekend in Aragon

11066
hugo-millan
Hugo Millan | foto© CEV Motorcycle

Het FIM CEV Repsol weekend op Motorland Aragon is zondag overschaduwd door een dodelijk ongeval. Tijdens de zondagochtend verreden European Talent Cup vond een ernstig ongeval plaats waarbij de 14-jarige Hugo Millan om het leven is gekomen. De rest van het raceweekend op het Spaanse nieuws is na het bekend worden van het trieste nieuws afgelast.

Zondagochtend om 11:00 uur ging op Motorland Aragon circuit de eerste Hawkers European Talent Cup race van start, een race waarin een ernstig ongeval plaatsvond waarbij een tweetal rijders betrokken waren. De wedstrijd werd vervolgens meteen middels een rode vlag situatie stilgelegd. De race werd na een onderbreking echter nog wel herstart over een ingekorte race over negen ronden.

Vervolgens ging ook de FIM Moto3 Junior World Championship race nog van start maar direct na de finish van deze race kwam het bericht dat één van de twee betrokken coureurs, de 14-jarige Spanjaard Hugo Millan, aan zijn bij de crash opgelopen verwondingen was overleden.

De rest van het raceweekend op het Spaanse circuit werd na het bekend worden van het verschrikkelijk nieuws meteen afgelast.
Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter