DSB: Deroue Motoren steunt Michel van Kleef in 2004.

150

Tijdens de Motorbeurs in Utrecht, waar zowel Stichting Racing Team Michel Van Kleef als Deroue Motoren aanwezig waren, is definitief geworden dat Deroue Motoren het team van de Supersport 600 coureur uit Slijk-Ewijk het komende seizoen zal steunen.

Deroue motoren is natuurlijk geen onbekende in de motorsport. Op vele kuipen, onder andere van enkele Nederlands kampioenen, heeft de naam van de motorhandelaar uit Nijkerkerveen al gestaan. Verder heeft Ap met zijn eigen team natuurlijk ook goede prestaties geleverd. Voor het komende seizoen stonden de activiteiten van het Deroue team op een laag pitje vandaar de samenwerking met Stichting Racing Team Michel Van Kleef.Qua uiterlijk verandert er niet veel voor Deroue Motoren daar het team van Michel van Kleef evenals het team van Deroue in de geel met blauwe kleuren rijdt. Ook rijdt de Slijk-Ewijkenaar met Metzeler banden en Carbon Lorraine remblokken waarvan Deroue Motoren de circuitservice verzorgd.

Aanstaande vrijdag (12 maart) zal de nieuwe Ten Kate Honda CBR600RR van Michel gepresenteerd worden aan alle sponsors, supporters en andere belangstellenden tijdens het seizoenopeningsfeest van Stichting Racing Team Michel Van Kleef te Andelst (bij Nijmegen). Iedereen is hierbij van harte welkom. Uiteraard zal ook Michel hierbij aanwezig zijn.

Het gaat steeds beter met de blessures van de nummer zes van het vorige seizoen. Op zijn pols hebben de doktoren een plaatje gemonteerd om volledige beweegbaarheid te garanderen en verder loopt van Kleef alweer rond ondanks zijn gebroken schaambeen. Het is nog steeds afwachten of hij de eerste race zal halen, zelf heeft hij er wel veel vertrouwen in.

Meer informatie over het seizoenopeningsfeest en over het team kunt u vinden op www.racingteamvankleef.nl