Estrella Galicia 0,0 breidt sponsoring met Repsol Honda Team uit

379
estrella_galicia
Estrella Galicia's Santiago Miguélez, Marketing Manager, en José Villanueva, Sports Sponsorship Manager, vergezeld door Tetsuhiro Kuwata, HRC General Manager Race Operations, en Alberto Puig, Repsol Honda Team Manager, om de nieuwe overeenkomst te ondertekenen | foto© Honda Racing

Estrella Galicia 0,0 en Honda Racing Corporation hebben hun bestaande sponsordeal met twee jaar verlengd. Het logo van het Spaanse (alcoholvrije) biermerk zal de komende twee seizoen nog nadrukkelijker te zien zijn op de Repsol Honda machines van Marc Marquez en Jorge Lorenzo.

Estrella Galicia 0,0 is al sinds 2013 sponsor van het Repsol Honda Team, het seizoen waarin Marc Marquez zijn debuut maakte in de koningsklasse. In deze tijd heeft het Spaanse merk, eigendom van de Hijos de Rivera S.A. groep, een aanzienlijke groei weten te realiseren.Voldoende redenen voor het merk om ook de komende twee jaar de sponsoring uit te breiden, Zo zal in 2019 en 2020, naast een uiting op de machines, ook op alle teamkleding en motorpakken van Marquez en Jorge Lorenzo het Estrella Galicia 0,0 bedrijfslogo te zien zijn.

Tetsuhiro Kuwata, algemeen directeur HRC Race Operations Management Divisie: “We zijn blij dat we ook de komende twee samen blijven werken met Estrella Galicia 0,0, een samenwerking die al dateert vanaf het seizoen 2013 en waarin we samen 5 wereldtitels hebben weten te behalen. Hun steun voor het racen is een afspiegeling van die van HRC  en we zijn blij dat we nu ook hun logo op onze teamkleding mogen dragen. Onze sponsors en partners worden altijd zorgvuldig gekozen om onze waarden te weerspiegelen en bij te dragen aan ons doel om opnieuw kampioen te worden.”

José Villanueva, Estrella Galicia 0,0 – Sportsponsoring Manager: “We zijn verheugd om onze samenwerking met HRC te versterken, een geweldige en duurzame reis die al in 2013 is begonnen. Het is niet eenvoudig om elk jaar op het hoogste niveau te presteren in een veeleisende omgeving als de MotoGP en voor Estrella Galicia 0,0 is het zeker een voorrecht om deel uit te maken van het beste team op de grid. We zijn ervan overtuigd dat er nog meer succes komt, en we kunnen ons geen betere manier voorstellen om dit fantastische partnerschap te vieren met een Estrella Galicia 0,0.”


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App