Estrella Galicia 0‚0 presenteert 2017 project in Madrid

93
2017 Estrella Galicia 0,0 teams | foto© Estrella Galicia 0,0

Estrella Galicia 0,0 heeft woensdag in het Teatro Nuevo Apolo in Madrid haar MotoGP, CEV Repsol en trainingsprogramma voor jonge, talentvolle en toekomstige coureurs voor 2017 gepresenteerd.

Estrella Galicia 0,0 is geen onbekende naam in het MotoGP wereldkampioenschap en het CEV Repsol. Het Spaanse biermerk presenteerde woensdag in Madrid dan ook maar liefst veertien rijders die in vijf verschillende competities actief zijn in de Estrella Galicia 0,0 kleuren.In MotoGP klasse vormen Jack Miller en Tito Rabat opnieuw het Estrella Galicia 0,0 Marc VDS Team, in de Moto2 klasse komen Alex Marquez en Franco Morbidelli uit in de kleuren van het Estrella Galicia 0,0 Team en heeft Moto3 coureur Aron Canet binnen het Estrella Galicia 0,0 Team in Enea Bastianini een nieuwe teamgenoot gekregen.

In het FIM Junior World Championship CEV Moto3 is het Estrella Galicia 0,0 Team komend seizoen met rijders, te weten  Alonso Lopez, Jeremy Alcoba and Sergio Garcia vertegenwoordigd..

Joshua Bauer, Daniel Holgado en Julian Giral zullen de Estrella Galicia 0,0 kleuren verdedigen in de pre Moto3 klasse van het RFME Spanish ​​Championship terwijl Jose Antonio Rueda en Diogo Moreira in dit kampioenschap uit zullen komen op een Estrella Galicia 0,0 machine in de 85GP categorie.

Tito Rabat, Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS:

“Ik benader dit seizoen anders, ik heb namelijk meer ervaring. Ik eindigde het afgelopen seizoen eigenlijk best wel goed. In Valencia hadden we een goede race en ook de test daarna verliep heel positief. Dit jaar hebben we tot nu toe nog weinig geluk gehad, maar ondanks dat ben ik heel erg blij met het nieuwe frame, een frame die duidelijk meer mogelijkheden biedt dan de versie van afgelopen seizoen. Daarnaast ben ik ook heel erg blij met mijn nieuwe crew. Julian Simon is er komend seizoen bij en alles is gewoon beter voor mij. Op persoonlijk vlak ben ik heel erg blij dat ik al vier jaar deel uit mag maken van het Estrella Galicia 0,0 team; we hebben samen al vele leuke momenten mee mogen maken.”

Jack Miller, Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS:

“Natuurlijk was de overwinning afgelopen jaar in Assen een geweldige ervaring, maar we hebben ook veel blessures en andere problemen gekend. Tijdens de winterpauze heb ik me speciaal gefocust op het 100% fit zijn bij de start van het seizoen. Ik denk dat ik kan zeggen dat ik dat doel bereikt heb. Over het algemeen kan ik zeggen dat de eerste twee testen heel goed zijn verlopen en nu hoop ik erop dat ik me steeds beter ga voelen op de motor; ik ben daarnaast ook echt heel tevreden met de ontwikkeling van de Honda, dus het ziet er allemaal positief uit. Mijn eerste jaar met Estrella Galicia 0,0 was fantastisch. Toen ik afgelopen seizoen bij het team kwam wist ik niet echt goed wat ik kon verwachten, maar alles was gewoon heel erg goed geregeld. Nu hoop ik dat we dezelfde successen kunnen behalen in ons tweede jaar. Mijn doel is om me te blijven verbeteren; ik ben echt heel erg blij dat ik opnieuw deel uit mag maken van het Estrella Galicia team.”

Als het MotoGP wereldkampioenschap op 26 maart aanstaande op het Losail International Circuit in Qatar van start gaat dan begint Estrella Galicia 0,0 aan haar zevende seizoen als sponsor in de wereld van Grand Prix racing.