FIM EWC: Nigon teamgenoot Odendaal en Alt bij VRD Igol Experiences

797
erwan-nigon
Erwan Nigon (l) en Yannick Lucot (r) | foto© FIM EWC

Nadat onlangs Steven Odendaal en Florian Alt al bevestigd werden als coureur voor het 2022 FIM EWC seizoen heeft het VRD Igol Experiences Team nu de komst van Erwan Nigon als derde man voor het komende seizoen bekendgemaakt.

Het VRD Igol Experiences Team heeft haar rijdersbezetting voor het komende FIM EWC rond. Nadat Steven Odendaal en Florian Alt onlangs al door het Franse privé-team werden bevestigd als de coureurs voor het komende seizoen voegt nu Erwan Nigon zich als derde coureur bij de Zuid-Afrikaan en de Duitser.

Na een sterk gereden 2021 seizoen is het Franse privé-team vastberaden om komend seizoen de volgende stap te maken. Teammanager Yannick Lucot liet er dan ook geen gras over groeien de afgelopen maanden. Er werd na afgelopen seizoen afscheid genomen van zowel Florian Marino als ook Nico Terol, alleen Alt zijn contract werd verlengd. Met de komst van de 2021 WorldSSP runner-up Odendaal en de World Endurance specialist Erwan Nigon – overkomend van het Webike SRC Kawasaki France Trickstar Team – moet deze stap gemaakt worden.

Erwan Nigon: “Dit team heeft zich de afgelopen jaren gestaag ontwikkeld. Ik heb het van dichtbij meegemaakt omdat ik al een paar keer met één van hun rijders in een race om een positie gestreden heb. Het is ook een team dat onderling goed weet samen te werken. Het is een buitengewoon goed gestructureerd team, een beetje zoals een rugbyteam, waarin alle teamleden hun eigen specialiteit hebben. Deze waarden zijn erg belangrijk.”Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter