Fotoverslag Moto2 Test Jerez: Het is ff wennen….

500
tom-luthi
Tom Lüthi - SAG Racing Team | foto© motogp.com

Hoewel het 2020 MotoGP seizoen pas enkele dagen geleden in Portimão werd afgesloten en de kampioenen gehuldigd werden begonnen een aantal Moto2 teams de afgelopen dagen in Jerez al aan hun voorbereidingen voor 2021. We zagen een aantal nieuwkomers hun debuut maken op een Moto2 machines, een aantal veranderden van werkgever en ook een aantal coureurs bleven hun team trouw. Kortom, het was ff wennen….. 

Donderdag 26- en vrijdag 27 november waren er een aantal Moto2 teams neergestreken in Jerez. De bedoeling was een tweedaagse test, een test die voor een aantal coureurs in het teken stond van hun eerste kennismaking met hun nieuwe werkgever voor 2021, hun debuut op een Moto2 machine of het testen van een aantal nieuwe onderdelen ter voorbereiding op komend seizoen.De eerste dag viel donderdag compleet in het water, maar vrijdag was het zover en zagen we o.a. Tony Arbolino, Barry Baltus, Celestino Vietti en regerend MotoAmerica Superbike kampioen Cameron Beaubier hun debuut maken, zagen we Stefano Manzi, Tom Lüthi en Hafizh Syahrin voor het eerst in actie voor hun nieuwe werkgever en reden Marcel Schrötter, Augusto Fernandez, Marcos Raminez en Marco Bezzecchi hun rondjes in de vertrouwde kleuren.

Onderstaand de foto’s vanaf het Circuit de Jerez – Angel NietoBekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App