FÜSPORT voor drie jaar titelsponsor van RT Motorsports by SKM

560
füsport-rt-motorsports
2021 FÜSPORT - RT Motorsports by SKM – Kawasaki kleurstelling

RT Motorsports by SKM – Kawasaki is trots aan te kunnen kondigen dat FÜSPORT de komende drie jaar de titelsponsor van het team is in het WorldSSP300, IDM Supersport en IDM Supersport 300.

FÜSPORT Boots produceert sinds 1998 hoogwaardig en beschermend schoeisel voor het gebruik op motorfietsen. Het ontwerp, de ontwikkeling en het testen vindt allemaal plaats in Australië. Ze streven ernaar om aan alle behoeften van een motorlaars te kunnen voldoen, van de serieuze racer tot de zondagse rijder en iedereen daar tussenin.

Door de nieuwe overeenkomst wordt de teamnaam FÜSPORT – RT Motorsports by SKM – Kawasaki, in zowel het Wereldkampioenschap als het Internationaal Duitse Kampioenschap (IDM).

Rob Vennegoor – teammanager: “Ik ben, samen met mede-eigenaar Frank Krekeler, bijzonder trots op de driejarige deal met FÜSPORT. We hebben elkaar afgelopen jaar voor het eerst ontmoet op de EICMA-show in Milaan en er was direct een klik. Het feit dat FÜSPORT uit Australië komt, maakt het nog specialer gezien onze bijzondere band met dit fantastische land. Bovendien is het uitgangpunt van FÜSPORT en ons exact hetzelfde. Ik kijk dan ook uit naar een succesvolle samenwerking en we zijn daarnaast erg trots op de kleurstelling van onze motoren. Hierbij wil ik Bruce Collins van FÜSPORT bijzonder bedanken voor het vertrouwen in onze projecten.”

Bruce Collins: ”Het project met Rob, Frank en het team van RT Motorsports by SKM – Kawasaki is erg bijzonder voor mij persoonlijk en voor het merk FÜSPORT. Komend jaar presenteren we na drie jaar ontwikkeling een nieuwe racelaars en we zijn enthousiast dat al onze rijders er komend jaar mee racen.’ FÜSPORT is nog volop in ontwikkeling en we zorgen er met passie en perfectie voor dat het merk blijft groeien. Bekijk onze pagina www.fusportboots.com en neem voor verkoopvragen of distributiemogelijkheden contact met ons op via [email protected].”

WorldSSP300-racewinnaar Tom Booth-Amos, Dorren Loureiro en de jonge Australiër Harry Khouri vormen de lineup van het WK-team, terwijl 2020-racewinnaars Luca de Vleeschauwer en Marvin Siebdrath bevestigd zijn voor het IDM Supersport 300-team, samen met Jorke Erwig en de Australische Sharni Pinfold. Komend jaar maakt FÜSPORT – RT Motorsports by SKM – Kawasaki daarnaast het debuut in het IDM Supersport met Dino Iozzo.

De eerste WorldSSP300-race van 2021 staat gepland van 23 tot en met 25 april op het TT Circuit Assen. Het IDM start een week later op de Lausitzring in Duitsland.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App