Gabriel Rodrigo het snelst tijdens eerste dag Gran Premio Red Bull de España

240
gabriel-rodrigo
Gabriel Rodrigo | foto© motogp.com

Gabriel Rodrigo heeft vrijdag op Circuito de Jerez – Angel Nieto de snelste rondetijd op de klok gezet. De Argentijn sloot de eerste dag van de Gran Premio Red Bull de España af als snelste Moto3 coureur voor Niccolò Antonelli en Romano Fenati.

Op een fris en bewolkt Circuit de Jerez – Angel Nieto openden de Moto3 coureurs vrijdagochtend de eerste dag van de Gran Premio Red Bull de España met hun eerste van de twee vrije trainingen die er tijdens deze eerste dag op het programma stonden.

Na een voorzichtig begin van de dag werden de snelste rondetijden van de dag op de klok gezet tijdens de in de aan het begin van de middag op het programma staande tweede vrije training.

Het was uiteindelijk Gabriel Rodrigo die aan het langste eind trok en met een snelste ronde van 1’45.651 deze eerste dag als snelste Moto3 coureur afsloot voor Niccolò Antonelli, Romano Fenati, Jason Dupasquier en Darryn Binder.

De zesde rondetijd van deze eerste dag kwam op naam van Ruysei Yamanaka gevolgd door Andrea Migno, Pedro Acosta, Deniz Oncu en Jaume Masia.

Racesport.nl Liveblog
Voor een uitgebreider verslag en meer details van deze en alle andere sessies van deze eerste dag van de Gran Premio Red Bull de España verwijzen we jullie naar het Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – vrijdag

Handige links Gran Premio Red Bull de España:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter