Gewijzigde verslaggeving Gran Premio Red Bull de España

62
gran-premio-red-bull
Persconferentie Gran Premio Red Bull de España | foto© motogp.com

De verslaggeving tijdens de Grand Prix – en WorldSBK weekenden zal vanaf het seizoen 2020 op Racesport.nl een iets andere vorm krijgen. Onderstaand een korte uitleg.

Sinds 2002 doet Racesport.nl verslag van de trainingen, kwalificaties en races van diverse wedstrijdweekenden in de wegracesport. Sinds jaar en dag was er van elke training, elke kwalificatie, warm-up en race een afzonderlijk verslag te lezen met een link naar de volledige uitslagen. Dat zal vanaf het seizoen 2020 een iets andere vorm krijgen.

Liveblog
Nieuw is dat we vanaf komend seizoen tijdens diverse Grand Prix – en WorldSBK weekenden* het nieuws zullen brengen middels een vernieuwde Liveblog module. Deze Liveblog zal gedurende de vrijdag, zaterdag als ook tijdens de wedstrijddag geopend zijn vanaf het begin van de dag tot na het vallen van de finishvlag van de laatste sessie van de dag.

In deze Liveblog zullen gedurende de sessie de laatste nieuwtjes, updates, foto’s, uitslagen en reacties te lezen, te horen en te zien zijn in één en dezelfde blog. Als u aan het begin van de dag de pagina (blog) opent kunt u deze gedurende de dag open laten staan en de updates zullen vervolgens realtime te lezen, te zien of te horen zijn.

Met de komst van deze vernieuwde Liveblog zullen we echter niet meer van elke sessie een apart verslag maken, maar slechts aan het einde van de dag van elke categorie één korte samenvatting per categorie publiceren. Mocht er gedurende de dag (ander) belangrijk nieuws zijn dan zullen we dit uiteraard in afzonderlijke verslagen plaatsen op de site.

Gedurende de dag kunt u echter wel de volledige uitslagen, waar te volgen op TV vinden in de gebruikelijke rubrieken of middels de links onderaan de artikelen vinden buiten de Liveblog om. Zie screenshots hieronder van de posities op de site (bovenaan de homepage) waar u deze kunt vinden:

Namens de gehele Racesport.nl redactie wensen wij jullie veel kijk, luister en leesplezier gedurende de Liveblogs.

*Tijdens de weekenden waar er een MotoGP – en een WorldSBK evenement samenvalt zal er geen Liveblog zijn maar zullen we de verslaggeving op de manier doen zoals u deze de afgelopen jaren van ons gewend was.

 

Handige links Gran Premio Red Bull de España 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen – (test woensdag)
Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App