Gezellige teampresentatie Hartog met prachtige opbrengst voor Against Cancer

160
hartog
Rob Hartog | foto© Erik de Ruijter

Zaterdagavond 7 april vond de teampresentatie van Rob Hartog plaats bij Het Nieuwe Bonte Paard in Abbekerk. Het team presenteerde de kleurstelling en plannen voor het seizoen 2018. Tijdens de jaarlijkse veiling werd er een bedrag van maar liefst € 9500,- opgehaald voor Stichting Against Cancer; een topavond!

Aan de vooravond van de start van het raceseizoen 2018 werd de teampresentatie gehouden van Team Hartog – Against Cancer in Abbekerk. De opkomst van Rob Hartog gebeurde op spectaculaire wijze, toen hij met zijn Kawasaki ZX-6R voorzien van Front Row Components met veel lawaai restaurant Het Nieuwe Bonte Paard inreed. Alle teamleden werden gepresenteerd waaronder veel vertrouwde en een aantal nieuwe gezichten.







Vervolgens voelde speaker Jeroen van Beek de 26-jarige coureur aan de tand over zijn ambities. In 2017 liep Hartog de Europese titel op slechts één punt mis en daardoor is het doel nu simpel; revanche nemen en de Europese Supersport titel mee naar Abbekerk brengen. Daarnaast kwam Hartog vorig jaar binnen het WK Supersport driemaal binnen de top-tien over de finish, iets wat hij komend seizoen graag wil overtreffen. Het deelnemersveld lijkt alleen maar sterker geworden te zijn, dus dit zal zeker geen gemakkelijke opgave worden.

hartog
Team Hartog – Against Cancer | foto© Erik de Ruijter

Na de presentatie vond er de jaarlijkse traditionele veilig plaats voor Stichting Against Cancer. Onder de bezielende leiding van veilingmeester Karel van Schoonevelt werd er veel geld geboden op de vele prachtige items. Er werden ruim zestig kavels aangeboden en er werd een prachtige opbrengt opgehaald die volledig bestemd is voor het goede doel, kavel 54; 3 zonnepanelen ging voor hoogste bedrag onder de hamer, want daar werd maar liefst € 550,- opgeboden. In totaal werd er een prachtig bedrag van € 9500,- opgehaald voor Stichting Against Cancer. Wij willen als Team Hartog iedereen bedanken voor het bieden en hun bijdrage.

Het seizoen staat nu echt op punt van beginnen, want volgend weekend rijdt Hartog de eerste race van het seizoen op Motorland Aragon. Een week later staat de Kawasaki-rijder aan de start tijdens zijn thuisrace in Assen.