Gonzalez voor Odendaal en Aegerter op vrijdag in Misano

1141
manuel-gonzalez
Manuel Gonzalez | foto© Randy van Maasdijk

Manuel Gonzalez heeft vrijdag op het Misano World Circuit Marco Simoncelli de snelste rondetijd op de klok gezet tijdens de eerste dag van de Pirelli Made in Italy Emilia-Romagna Round. De Spaanse WorldSSP coureur was tijdens de eerste twee vrije trainingen het snelst voor de Zuid-Afrikaan Steven Odendaal en de Zwitser Dominique Aegerter.

Op een warm en zonnig Misano World Circuit Marco Simoncelli stonden vrijdag voor de WorldSSP coureurs de eerste twee vrije trainingen van de Pirelli Made in Italy Emilia-Romagna Round op het programma.

Het was Manuel Gonzalez die na afloop van de dag de tijdlijst aanvoerde met een snelst gereden rondetijd van 1’38.473. De Spanjaard kwam in de laatste minuten van de tweede vrije training naar de bovenste plaats op de tijdlijst waarmee hij Steven Odendaal en Dominique Aegerter.

De Fin Niki Tuuli noteerde de vierde rondetijd van de dag voor Roberto Mercandelli, Federico Cariscasulo, Jules Cluzel en de in Nederlandse dienst rijdende Randy Krummenacher.

Philipp Öttl en Filippo Fuglini completeerden tijdens deze eerste dag de top tien.

Racesport.nl Liveblog
Voor meer informatie en details van deze tijdens deze eerste dag van de Pirelli Made in Italy Emilia-Romagna Round verreden sessies verwijzen we jullie graag naar het Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog-vrijdag.

Handige links Pirelli Made in Italy Emilia-Romagna Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter