Gran Premi Monster Energy de Catalunya: Raul Fernandez het snelst op vrijdag

111
raul-fernandez
Raul Fernandez | foto© motogp.com

Raul Fernandez heeft de eerste dag van de Gran Premi Monster Energy de Catalunya als snelste Moto3 coureur afgesloten. De Red Bull KTM Ajo Moto3 coureur was vrijdag op Circuit de Barcelona-Catalunya het snelst voor Jaume Masia en Romano Fenati.

Twee vrije trainingen stonden er vrijdag op het programma voor de Moto3 coureurs. Meteen in de eerste vrije training was het Raul Fernandez die een snelste rondetijd van 1’48.853 op de klok wist te zetten. Deze snelle rondetijd bleek uiteindelijk voldoende om na afloop van de dag de lijst aan te voeren.

Jaume Masia, die tijdens de tweede vrije training het snelst was in een sessie die gekenmerkt werd door een groot aantal crashes, sloot de eerst dag af als tweede voor Romano Fenati, Tony Arbolino (die in de tweede sessie één van de vele crashers was en na zijn crash overgebracht werd naar het medical centre) en Darryn Binder.

De zesde rondetijd tijdens deze eerste dag werd op de klok gezet door John McPhee voor Albert Arenas, Nicollò Antonelli, Carlos Tatay en Kaito Toba.

Racesport.nl Liveblog
Een uitgebreider verslag en meer details van deze eerste dag van de Gran Premi Monster Energy de Catalunya is te vinden in de Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – vrijdag.

 

Handige links Gran Premi Monster Energy de Catalunya 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App