Granado het snelst in MotoE na eerste dag van Emilia Romagna GP

404
Eric Granado - Misano World Circuit Marco Simoncelli | foto© motogp.com

Eric Granado was vrijdag na twee vrije trainingen op het Misano World Circuit Marco Simoncelli het snelst in de MotoE klasse voor thuisrijder Alex de Angelis en Matteo Ferrari. De elektrische klasse zal dit weekend twee races rijden.

Ook de MotoE klasse komt voor het tweede achtereenvolgende weekend in actie op het Misano World Circuit Marco Simoncelli voor hun vierde raceweekend van 2020. Dit weekend zullen ze echter twee races rijden: de eerste op zaterdagmiddag na de kwalificaties en de tweede zoals gebruikelijk op zondagochtend na de warm-ups.Eric Granado was op vrijdag na twee vrije trainingen met een 1’42.910 het snelst voor Alex de Angelis en Matteo Ferrari. Jordi Torres noteerde de vierde tijd voor Xavier Simeon en Tomasso Marcon, daarachter eindigden Dominique Aegerter, Mike di Meglio, Lukas Tulovic en Alessandro Zaccone in de top tien.

Zaterdagochtend om 11:45 begint de E-Pole sessie voor de MotoE klasse op het Misano World Circuit Marco Simoncelli, om 16:20 uur gaat hun eerste race van het weekend van start.

 

Handige links Gran Premio TISSOT dell’Emilia Romagna e della Riviera di Rimini 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App