Gulf 12 Hours: Valentino Rossi, Luca Marini en Alessio Salucci vierde

189
monster-vr46-kessel
Monster VR46 Kessel Racing | foto© Gulf 12 Hours

Valentino Rossi, Luca Marini en Alessio Salucci hebben zaterdag hun uitstapje op vier wielen tijdens de Gulf 12 Hours in Bahrain afgesloten met een vierde plaats. In het Pro-Am klassement eindige het gelegenheid trio als derde.

Het uitstapje van Valentino Rossi, Luca Marini en Alessio Salucci en deelname aan de Gulf 12 Hours in Bahrein zit erop. Na zich vrijdag als achtste te hebben gekwalificeerd voor de twaalf uur durende en in twee delen te verrijden langeafstand race begon het Monster VR46 Kessel Racing-team goed aan de eerste zes uur durende sessie door hun Ferrari GT3 als vijfde over de ‘voorlopige’ finish te sturen.

Na een twee uur durende pauze begon het tweede en afsluitende deel van de twaalf uur durende race. Na een aantal prachtige duels passeerde de Monster VR46 Kessel Racing Ferrari GT3 als vierde de finish.

De 2020 editie van de Gulf 12 Hours werd gewonnen door 2 Seas Motorsport (McLaren 720S GT3) voor Dinamic Motorsport (Porsche 911 GT 3 R), Ram Racing (Mercedes A MG GT3).

Volledige uitslag: Final Results Gulf 12 Hours Bahrain 09-01-2021Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App