Het HAN live evenement dat 20 juni plaats vond in het Kolpinhuis te Nijmegen was een groot succes. De meer dan 350 bezoekers genoten volop van de veelvoud aan muziekstijlen van de 18 verschillende bands. Van hardrock tot jazz en van salsa tot dance, alles was aanwezig.

Ook de bands waren erg tevreden over HAN live. Ze hebben allen veel lol beleefd aan hun optredens en tegelijkertijd podiumervaring op kunnen doen. Voor sommige bands was deze ervaring compleet nieuw en andere waren er al aan gewend. Er was zelfs een band die de dag erna voor tienduizenden bezoekers mocht optreden.

In financieel opzicht heeft HAN live ook goed gedraaid. Totaal bleef er voor de twee goede doelen (Stichting Gehandicapten Multimedia & Stichting Klaartje Derks) Û 300,- over. Kortom het was een geslaagde avond.

Deze mening werd overigens gedeeld door de voorzitter van het college van bestuur van de HAN: dhr. Wintels. Ook de begeleiders van het ÒSEM projectÓ, waaruit HAN live is ontstaan, waren erg tevreden. Er is dan ook ter plekke besloten om het project volgend jaar weer plaats te laten vinden. Hou www.han.nl/hanlive dus goed in de gaten voor de volgende editie van HAN live!

De redactie is blij met de opbrengst die binnenkort ten goede zal komen aan de ontwikkeling van Racesport.nl