Honda Racing heeft woensdag 24 juni de kleurstelling bekend gemaakt van de machine waarmee de broers Glenn – en Andrew Irwin dit seizoen van start zal gaan in het Bennetts British Superbike Championship.  

Normaalgesproken zien we de nieuwe kleurstellingen vaak in de eerste twee maanden van het jaar. Door de uitbraak van het coronavirus liggen veel internationale en nationale wegrace competities momenteel nog stil, zo ook het Bennetts British Championship.

Binnenkort komt hier echter verandering in, voldoende redenen voor Honda Racing om de kleurstelling te onthullen van de CBR1000RR-R Fireblade SP machine waarmee de broers Glenn – en Andrew Irwin aan de start zullen verschijnen in de Superbike klasse van het prestigieuze Britse wegrace kampioenschap.

honda-racing

2020 kleurstelling Honda Racing | foto© Honda Racing

Aan de sponsoruitingen op de machine is te zien dat de langdurige relatie met Castrol en Akrapovič in 2020 zal worden voortgezet.

Onderstaand de vernieuwde maar nog voorlopige 2020 British Superbike kalender

  • 07,08 en 09 augustus: Donington Park (Nationaal)
  • 21,22 en 23 augustus: Snetterton
  • 04,05 en 06 september: Silverstone (Nationaal)
  • 18,19 en 20 september: Oulton Park
  • 02,03 en 04 oktober: Donington Park (Grand Prix)
  • 16,17 en 18 oktober: Brands Hatch (Grand Prix)Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App