Hugo Millán overleden

7346
hugo-millian
Hugo Millán | foto© CEV Motorcycle

Tijdens de vijfde ronde van het FIM CEV Repsol, de MotorLand Aragón Round, vond er zondagochtend tijdens de eerste European Talent Cup race van de dag een ernstig incident plaats waarbij meerdere coureurs betrokken waren. Enkele uren na het ongeval werd bekend dat één van de betrokken coureurs, de 14-jarige Hugo Millán, aan de gevolgen van zijn bij de crash opgelopen verwondingen was overleden.

Hugo Millán was betrokken bij een incident met meerdere rijders in bocht 5, waardoor de sessie onmiddellijk met rode vlag werd afgebroken. De medische diensten waren onmiddellijk ter plaatse en de rijder werd op de baan gestabiliseerd voordat hij naar het op het Motorland Aragon gevestigde medisch centrum werd overgebracht.

Ondanks alle inspanningen van de medische staf van het circuit, maakte de medische dienst van het Medisch Centrum bekend dat Millán aan zijn verwondingen is bezweken.

Millán gold als een groot en aanstormend talent en beleefde zijn meest succesvolle seizoen tot nu toe in de Hawkers European Talent klasse van het FIM CEV Repsol met verschillende podiumplaatsen in de klasse als bewijs.

De FIM, FIM Europe, Dorna en het MotorLand Aragón Circuit hebben middels een officieel bericht hun diepste medeleven betuigd aan Millán’s familie, vrienden, team en dierbaren. Ook namens de gehele Racesport.nl redactie wensen we Millán’s familie, vrienden, team en dierbaren heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Rust zacht Hugo, we gaan je missen.Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter