Afgelopen dinsdag zijn we aangekomen vanuit Spanje in Italie, op het circuit van Vallelunga, voor het ek 125 cc. Donderdagochtend konden we het circuit op en onze spullen gereed maken. Lau Wopereis had veel werk te doen, omdat ook de bak gewisseld moest worden voor dit circuit.

Op dinsdag en woensdag was de formule 1 aan het testen op het circuit van Vallelunga. Het team van Williams bereidde zich voor op de GP van Monaco. De jongens hebben hier nog uitgebreid van genoten. Voor vandaag stond een vrije training en een officiele EK training op het programma.

Voor Hugo was het de eerste keer op deze baan. ’s Morgens was de baan half nat, maar s middags heel droog, onder een stralende zon. Met een tijd van 1.24.0 zette hugo in de eerste officiele training een 8ste plek neer.

Na het aanhoren van Hugo en bekijken van de data, bleek de bak toch niet geheel goed en deze wordt dus vanavond wederom aangepast, voor de eerste tijdtraining op zaterdagmorgen. Ook Patrick was niet geheel tevreden over de setting, dus er volgen nog kleine aanpassingen.

Morgenavond meer nieuws vanuit Italie.