Jack’s Racing Day TT Circuit Assen,You’re Welcome!

7580
jack's-racing-day
Jack's Racing Day | foto© LDP International

In het weekend van 07 t/m 08 augustus 2021 wordt op het TT Circuit Assen de Jack’s Racing Day verreden. Iedereen is welkom met gratis toegangsbewijs en op vertoon van de CoronaCheck-app.

Gastvrijheid, entertainment van het hoogste niveau, GRATIS toegang en een grote passie voor sport! Eén keer per jaar trakteert Jack’s Casino raceliefhebbers uit het hele land op het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenenement van Europa op het TT Circuit Assen. De GRATIS kaarten voor het evenement zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via jacksracingday.nl.

Toegang op vertoon van de CoronaCheck-app
Waar de evenementorganisatie vorig jaar nog te maken had met de anderhalve meterregel met als gevolg een sterk gereduceerd bezoekersaantal dat zich per stoel moest registreren, vervalt die regel nu de organisatie bezoekers controleert op het zogeheten ‘coronatoegangsbewijs’. Dit bewijs bestaat uit een vaccinatiebewijs, een negatieve (GRATIS) testuitslag via Testen voor Toegang of een ‘herstelbewijs’. Eén van deze bewijzen dient te worden getoond door de bezoeker middels de ‘CoronaCheck-app’ en wordt in combinatie met het GRATIS kaartje en een ID-bewijs gezien als toegang.  

11 races op 1 dag
Het wedstrijdprogramma van Jack’s Racing Day kent maar liefst 11 races op 1 dag en bestaat uit een combinatie van motorraces om de Benelux Trophy, races met de snelste karts ter wereld tijdens de Dutch GP Superkarts en wedstrijden in maar liefst 6 verschillende autoklassen. Het NK historische toerwagens en GT’s, de Ford Fiesta Sprint Cup, de Mazda MX-5 Cup en de Supercar Challenge worden afgewisseld met de Audi R8 Cup en de Maxx Formula, een klasse waarin Formule 1-auto’s van start gaan.

Voor meer informatie over het programma, het toegangsbeleid en het bestellen van kaarten voor de paddock kunnen racefans terecht op jacksracingday.nl.Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter