Jaume Masia wint in Aragon ook Moto3 race Gran Premio Liqui Moly de Teruel

315
jaume-masia
Jaume Masia | foto© Leopard Racing

Jaume Masia heeft zondagochtend in Aragon ook de Moto3 race van de Gran Premio Liqui Moly de Teruel op zijn naam geschreven. Na een week geleden ook al als eerste afgevlagd te zijn was de Leopard Racing Moto3 coureur dit keer het snelste voor Ayumu Sasaki en Kaito Toba.

Jaume Masia was zondagochtend op Motorland Aragon voor de tweede keer binnen een week de snelste in een Moto3 race. De Leopard Racing Moto3 coureur passeerde na 19 ronden en een spannende race als eerste de finish voor Ayumu Sasaki, Kaito Toba, Albert Arenas en Celestino Vietti.De zesde plaats in deze race kwam op naam van John McPhee voor Deniz Oncu, Darryn Binder, Ai Ogura en de van pole vertrokken Tony Arbolino.

Met zijn zege bezorgde Masia Honda de 800e Grand Prix wegrace overwinning.

Racesport.nl Liveblog
Een uitgebreider verslag van deze race en alle andere actie tijdens de derde en afsluitende dag van de Gran Premio Liqui Moly de Teruel is te vinden in het Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – zondag.

Handige links Gran Premio Liqui Moly de Teruel 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App