Jeremy Alcoba ook in 2021 bij Team Kömmerling Gresini Moto3

72
jeremy-alcoba
Jeremy Alcoba | foto© Team Gresini Racing

Team Kömmerling Gresini Moto3 heeft middels een persbericht bekendgemaakt dat Jeremy Alcoba ook in 2021in de kleuren van het team uit zal komen in de lichtste klasse van het MotoGP wereldkampioenschap.

Ondanks dat het 2020 MotoGP wereldkampioenschap pas op 22 november in Portimâo afgesloten wordt heeft Jeremy Alcoba zijn zaken voor het seizoen 2021 al voor elkaar. De 18-jarige Spanjaard zal namelijk ook komend seizoen in de kleuren van Team Kömmerling Gresini Moto3 aan de start verschijnen.

Jeremy Alcoba: “Ik ben vanzelfsprekend heel erg blij dat een team als Gresini Racing er voor gekozen heeft om ook voor volgend jaar met mij samen te willen werken. Ik moet toegeven dat het een soort van ‘bevrijding’ is, omdat ik nu met minder druk kan rijden, althans vanuit dit oogpunt. Het is duidelijk dat dit eerste jaar een leerzame ervaring is: we werken goed samen en het gaat goed, maar in 2021 proberen we de lat nog iets hoger te leggen.”

Alcoba reed zijn eerste races in de kleuren van Team Kömmerling Gresini Moto3 in het seizoen 2019 toen hij als vervanger van de Gabriel Rodrigo aan de start verscheen tijdens de de Grand Prix weekenden op de Red Bull Ring en Silverstone. Dit seizoen is Alcoba als vaste rijder voor het team actief en bezet hij met 30 gescoorde WK punten de twaalfde plaats in de tussenstand van het kampioenschap.

 

Handige links BMW M Grand Prix of Styria 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App