Jorge Martin het snelst op vrijdagochtend in Mugello

180
jorge-martin
Jorge Martin - Mugello | foto© Racesport.nl - Nico Schneider

Jorge Martin heeft vrijdagochtend op het circuit van Mugello de snelste tijd laten noteren tijdens de eerste vrije training van de Gran Premio d’Italia Oakley. De Honda coureur was het snelst voor merkgenoot Aron Canet en de Duitse KTM coureur Philipp Oettl.

Op een nog fris en licht bewolkt Mugello circuit openden de Moto3 coureurs vrijdagochtend de eerste dag van de Gran Premio d’Italia Oakley met hun eerste vrije training.Nadat er de namen zich gedurende de 40 minuten durende sessie bovenaan de lijst een aantal keren afwisselden was het bij het vallen van de finishvlag Jorge Martin die de lijst aanvoerde. De Spanjaard liet een snelste tijd noteren van 1’58.078 en was daarmee het snelst voor Aron Canet, Philipp Oetl, Andrea Migno en Nicollò Antonelli.

CIP Moto3 coureur noteerde de zesde rondetijd voor Marco Bezzecchi, Fabio DiGiannantonio, Nicolo Bulega en Jakub Kornfeil.

Zuiderbuur en Belg Livio Loi sloot deze eerste sessie van het weekend in Mugello af met de elfde rondetijd achter zijn naam.

 

Handige links Gran Premio d’Italia Oakley:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag