Jorge Martin presenteert nieuwe Alpinestars “Supertech R10” helm

2735
jorge-martin
Alpinestars "Supertech R10" - Jorge Martin | foto© instagram

Jorge Martin is de eerste coureur die in 2023 met de nieuwe Alpinestars “Supertech R10” helm aan de start zal verschijnen. De Pramac Racing coureur maakte de laatste jaren gebruik van een helm van het Franse merk Shark.

Er is al veel over gesproken, de nieuwe Alpinestars “Supertech R10” helm. De Italiaanse fabrikant, met name bekend van de motorkleding, werkte de afgelopen tijd hard aan het ontwerp van een eigen helm om zo de onder contract staande coureurs van top tot teen aan te kunnen kleden. Met name Andrea Dovizioso werkte de afgelopen tijd mee aan het project en zou deze ook als eerste coureur presenteren in de koningsklasse.Zoals bekend beëindigde Dovizioso enige maanden geleden zijn actieve motorsport carriere waardoor dit plan niet door kon gaan. Maar inmiddels is bekend dat Jorge Martin in 2023 zijn Shark helm heeft ingeruild voor de nieuw ontwikkelde Alpinestars helm. Martin is daarmee de eerste coureur die van top tot teen aangekleed wordt door Alpinestars.

Jorge Martin:“Ik ben verheugd om de eerste wegracehelm van Alpinestars te presenteren en ben blij deel uit te maken van dit fantastische project.Ik hoop dat het ontwerp jullie bevalt.”

De tweede MotoGP coureur die in 2023 met deze nieuwe Alpinestars helm aan de start gaat verschijnen is zo goed als zeker Jack Miller.