Jorge Navarro breekt enkel tijdens FlexBox HP40 debuut

2399
jorge-navarro
Jorge Navarro | foto© Pons Racing

Het debuut van Jorge Navarro in de FlexBox HP40 kleuren is niet geheel volgens plan verlopen. De Spanjaard brak maandag bij een crash tijdens zijn eerste testkilometers in de kleuren van het team op Circuito de Jerez – Ángel Nieto zijn linkerenkel.

Maandag begon voor het FlexBox HP 40 Moto2 team de voorbereidingen op het seizoen 2022 tijdens een tweedaagse test op Circuito de Jerez – Ángel Nieto. De eerste dag op het circuit werd gekenmerkt door de omstandigheden van het circuit, met enkele natte gedeeltes na de regen van zondag, maar dat weerhield de nieuwkomers Arón Canet en Jorge Navarro er niet van om hun nieuwe Kalex machine aan de tand te voelen en de eerste kilometers te rijden.

Voor Navarro kwam er echter een vroegtijdig einde aan de eerste dag na een zware crash. De kersverse FlexBox HP 40 coureur brak hierbij zijn linker enkel en wacht nu op een medisch onderzoek om de volgende stappen en het herstel te beoordelen.

Jorge Navarro: “Het was geen geweldig debuut maandag.  Het circuit was weliswaar niet in de beste conditie, maar we konden rijden en wennen aan de motor en het team. Helaas kwam ik later in de middag ten val en brak ik daarbij mijn linker enkel. Nu ben ik in handen van de dokters en we zullen zien welke stappen we moeten volgen om zo goed en snel mogelijk te herstellen en met meer kracht terug te keren voor de eerste tests in februari 2022.”

 Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter