Jorke Erwig verlengt contract bij Fusport-RT Motorsports-SKM-Kawasaki

171
jorke-erwig
Rob Vennegoor (l) en Jorke Erwig (r) | foto© Fusport-RT Motorsports - SKM-Kawasaki

Jorke Erwig zal ook in 2021 aan de start verschijnen in de IDM Superport 300 klasse. De 15-jarige coureur uit Gescher heeft hiervoor zijn contract met het Fusport-RT Motorsports-SKM-Kawasaki met een jaar verlengd.

Jorke Erwig debuteerde in 2020 in de kleuren van Fusport-RT Motorsports-SKM-Kawasaki in de IDM Supersport 300 klasse. De samenwerking is van beide kanten dusdanig goed bevallen dat er is besloten de samenwerking in 2021 te continueren met als doel samen op jacht te gaan naar top tien klasseringen in deze sterk bezette competitie.

Jorke Erwig: “Na een kort maar desondanks nog zeer intensief eerste seizoen in de IDM SSP 300 ben ik erg blij dat ik ook het komende seizoen voor Fusport-RT Motorsports-SKM-Kawasaki kan blijven racen. Ik wil vooral Rob Vennegoor, Frank Krekeler, het hele team en vooral Kawasaki Duitsland bedanken voor hun vertrouwen en het feit dat ze me ook komend seizoen blijven ondersteunen.”

Rob Vennegoor, teammanager: “We zijn verheugd om Jorke in 2021 weer te mogen verwelkomen in ons team. Jorke kon in 2020, mede door het korte seizoen, zijn vaardigheden nog niet volledig tonen. Maar als het officiële team van Kawasaki Motor Germany in de IDM Supersport 300 klasse blijven we geïnteresseerd in jong aanstormend talent en daar past Jorke zeker in als rijder. We kijken uit naar een geweldig, nieuw seizoen samen.”

Bij SKM in Greven worden momenteel alle Kawasaki Ninja 400 motoren geprepareerd voor de eerste gezamenlijke test van het team eind maart.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App