Het Performance Racing team gaat in 2020 de strijd aan in de IRRC Supersport klasse samen met Jorn Hamberg. Met de komst van de 24-jarige coureur uit het Drentse Gees heeft het Performance Racing team een talentvolle coureur weten te strikken waarmee zij graag de strijd aan willen gaan voor het IRRC Supersport kampioenschap.

Na een positieve samenwerking in Frohburg, gaat Jorn Hamberg volgend seizoen het volledige IRRC-kampioenschap mee draaien. De jonge coureur liet afgelopen seizoen tijdens de laatste ronde van het IRRC een goede indruk achter door tweemaal op het podium te verschijnen.

Voor volgend seizoen zal er een nieuw Yamaha YZF R6 aangeschaft worden. Hiermee wil Performance Racing Achterhoek met Jorn Hamberg aankomend seizoen meedoen voor de podiumposities. Afgezien van Hengelo en Frohburg, zijn de circuits volledig nieuw voor Hamberg. Het is dan ook van groot belang veel kilometers te maken. Daarom gaat het team onder andere trainen in Spanje en zal het in mei volgend jaar aantreden in Horice, tijdens de races voor het Tsjechische Kampioenschap.

 


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App