Kawasaki e-magazine: Ontdek de nieuwe 2022 modellen

752
kawasaki-2022

In het nieuwe Kawasaki e-magazine ontdekt u overzichtelijk het complete Kawasaki gamma voor 2022 met uiteraard de nieuwe Versys 650, Z650RS, Z900 SE, Z900RS SE en Ninja H2 SX SE.

Kawasaki motoren worden vaak erkend als een klasse apart door hun kracht en elegantie. Dit is het resultaat van de Kawasaki Rideology filosofie, welke leidend is in alle onderdelen van de ontwikkeling. Deze filosofie is bepalend voor de rijervaring die Kawasaki’s bieden; vol met plezier en voldoening. Het is de onderscheidende kracht geweest achter veel van de legendarische Kawasaki machines, een streven naar onbegrensde mogelijkheden welke dé bepalende filosofie zal blijven achter vele toekomstige Kawasaki motoren.

Ook benieuwd naar de nieuwe 2022 Kawasaki modellen, bekijk dan snel het nieuwe Kawasaki e-magazine, een online magazine met een overzicht van al het Kawasaki nieuws voor komend jaar.

Digital magazine Kawasaki 2022 nieuws: www.magazine.kawasakimedia.nl

Voor een Kawasaki dealer bij u in de buurt: www.kawasaki.nlRacesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter