MOTUL is continu op zoek naar versterkende samenwerkingen en projecten, samen met KAWASAKI heeft MOTUL een nieuwe olie ontwikkeld, speciaal voor de echte KAWASAKI liefhebber. 

Met de kenmerkende groene kleur van Kawasaki en geurend naar limoen laat de nieuwe motorolie van smeermiddelenspecialist Motul de harten van Kawasaki-fans sneller kloppen. De Kawasaki Lime Green Edition by Motul 10W-40 is ontwikkeld in samenwerking met Kawasaki en speciaal afgestemd op de eigenschappen van Kawasaki motorfietsen. Het zorgt voor betrouwbare bescherming van het motorblok en de versnellingsbak en tevens zorgt het voor soepel schakelen. De exclusieve Lime Green motorolie zal vanaf december bij alle Kawasaki dealers in Nederland verkrijgbaar zijn.

Kawasaki Lime Green Edition by Motul
Motul is sinds 1 januari 2014 de officiële smeermiddelenpartner van Kawasaki in de Benelux. Met de nieuwe Kawasaki Lime Green by Motul 10W-40 Special Edition versterken beide merken hun samenwerking en brengen ze een nieuwe must-have voor echte Kawasaki-fans op de markt. De olie is een 4-takt motorolie, gebaseerd op de Motul-Technosynthese® met Ester technologie. Motul produceert al tientallen jaren hoogwaardige motorolie op Ester basis voor de professionele motorsport. Motorrijders op de weg kunnen dankzij deze technologische ontwikkeling ook in het dagelijks leven profiteren van de juiste smeereigenschappen in hun eigen machine. Iedere kilometer die de raceteams van Motul afleggen op het circuit wordt gebruikt als informatie voor de technologische ontwikkeling van de producten voor de weg. Naast de hoge compatibiliteit met natte koppelingen biedt de nieuwe olie uitstekende bescherming tegen slijtage van de tandwielen en zorgt zo voor een lange levensduur en tevens snelle smering bij een koude start. Bovendien heeft ‘het’ de iconische ‘Kawasaki-Lime-Green’ kleur en de bijbehorende limoengeur.

Meer info via: Motul.com/KawasakiLimeGreen

Over Motul
Motul is een traditioneel Frans bedrijf met internationale activiteiten. Motul is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige smeermiddelen voor auto’s, motorfietsen en vele andere toepassingsgebieden. De smeermiddelenfabrikant biedt via MotulTech ook producten voor industriële toepassingen aan. Met name op het gebied van synthetische smeermiddelen wordt Motul beschouwd als de absolute industriespecialist. Al in 1971 was Motul de eerste fabrikant van smeermiddelen die de eerste volledig synthetische motorolie op basis van ester op de markt bracht: Motul 300V – technologie die oorspronkelijk in de luchtvaart werd gebruikt. Vandaag de dag is Motul, dankzij zijn jarenlange ervaring in de racerij, een alom erkende partner in de auto- en motorsport en werkt het bedrijf voortdurend op het scherpst van de snede aan technologische ontwikkelingen. Met zijn ongeëvenaarde knowhow en innovatiecapaciteit ondersteunt Motul ta l van teams in de wereld van de nationale en internationale auto- en motorsport.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App