Kawasaki met Haslam en ’s werelds snelste productiemotor naar de GAMMA Racing Day

608

Kawasaki demonstreert tijdens de 2019 editie van de Gamma Racing Day de Ninja H2R, voorzien van een ‘’supercharger’’, die met 326 pk de snelste productiemotorfiets ter wereld is en goed voor een topsnelheid van ruim 400 km/h.

Kawasaki creëert ‘high-performance’ producten voor motorrijders die op zoek zijn naar de ultieme rijervaring.

De handgebouwde Ninja H2R is de laatste toevoeging in een lange reeks baanbrekende motorfietsmodellen en wordt betiteld als een ‘geblazen motorisch meesterwerk’ met allesverpletterende prestaties. In 2016 vestigde meervoudig wereldkampioen Kenan Sofuoglu op de Ninja H2R in Turkije een nieuw wereldrecord; op de Osman Gazi brug realiseerde hij met de H2R een snelheid van 400 km/h binnen 26 seconden. De demonstratie door Kawasaki Racing Team fabrieksrijder Leon Haslam markeert het debuut van de Ninja H2R op een Nederlands circuit tijdens de GAMMA Racing Day.

Daarnaast zijn alle Kawasaki modellen te bewonderen in de Paddock en zullen we voor Kawasaki rijders binnenkort meerdere winacties onthullen, waaronder het weggeven van 170 Kawasaki VIP-kaarten voor zowel de zaterdag als de zondag. Uiteraard zorgen we voor een breed aanbod aan entertainment tijdens de Gamma Racing Day; naast de Ninja H2R demonstratie, is ook het Kawasaki Racing Team uitgebreid aanwezig, zijn er signature sessions en meerdere activiteiten bij de Kawasaki Promo Tour in de Paddock, zoals de winactie 4 maanden rijden op een Kawasaki naar keuze.

De 2019-editie van de Gamma Racing Day wordt de twintigste editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar vanaf juli bij onder meer GAMMA Bouwmarkten en op www.gammaracingday.nl trakteert de GAMMA Racing Day op professionele racedagen met een unieke sfeer. Kaarten voor de paddock zijn online verkrijgbaar vanaf 5 Euro voor de vrijdag tot 25 Euro voor het hele weekend. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS paddocktoegang.

Meer info: www.gammaracingday.nl