Kyle Wyman vervangt Toni Finsterbusch bij Agro On Benjan Kawasaki

258
Kyle Wyman

Het Agro On Benjan Kawasaki team dat uitkomt in de STK 1000 klasse van het World Superbike kampioenschap moet het komend weekend in Donington stellen zonder de geblesseerde Toni Finsterbusch. De Amerikaanse AMA Superbike coureur Kyle Wyman zal komend weekend op het Engelse circuit als vervanger optreden.

Kyle Wyman zal zich donderdag bij het Nederlandse team voegen en zal zijn in Donigton zijn eerste ervaring opdoen buiten Amerika en debuteren in de zwaar bezette STK 1000 klasse.Wayne Tessels, die ook uitkomt voor het Agro On Benjan team, kan in Donington wel gewoon starten in Engeland. Tessels is volledig hersteld van de blessures die hij opliep tijdens het afgelopen raceweekend in Imola.

Kyle Wyman: “Ik ben ontzettend blij met de kans die ik krijg om voor het Agro On Benjan Kawasaki team te rijden op Donington Park. Ik heb nog nooit een race buiten Amerika gereden dus het zal een echt uitdagend leerproces worden, maar ik ben er klaar voor. Ik kijk er naar uit om een nieuw circuit te leren, maar ook een nieuwe motor en banden. Het zal een geweldige ervaring zijn en ik wil het teambij deze dan ook alvast bedanken voor deze voor mij geweldige kans.”

 

Handige links Pata UK Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Video’s