Geen toeschouwers meer dit seizoen bij de twee afsluitende wedstrijdweekenden van het 2020 Bennetts Britisih Superbike Championship seizoen. Verscherpte COVID-19 maatregelen gooien roet in het eten voor de Britse wegrace fans.

De Britse regering heeft op 22 september de beperkende maatregelen in het gehele land aangescherpt, dit vanwege de recente toename van het aantal COVID-19 gevallen. Het besluit heeft ertoe geleidt dat er vanaf 01 oktober geen publiek meer toegestaan is bij grote sportevenementen. Dit besluit heeft ook gevolgen voor de nog resterende twee wedstrijdweekenden van het Bennetts British Superbike Championship.

De wedstrijdweekenden op Donington Park (02-04 oktober) en Brands Hatch (16-18 oktober) zullen derhalve achter gesloten deuren en zonder fans op de tribunes worden verreden.

Fans die al in het bezit zijn van een ticket voor één van de twee evenementen kunnen de komende dagen een e-mail verwachten. In deze mail zullen verdere details bekend gemaakt worden, inclusief hoe men een volledige terugbetaling kan claimen.

 

Handige links British Superbikes Donington Park (GP) – 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App