Het LCR Honda Team bestaat in 2018 weer uit twee coureurs. Cal Crutchlow bleef het team trouw terwijl MotoGP debutant Takaaki Nakagami in 2018 de tweede machine van het door Lucio Cecchinello gerunde MotoGP team zal bemannen. Bijzonder is dat beide coureurs echter in een totaal verschillende livery aan de start zullen verschijnen.

Een officiële teampresentatie was het niet maar het LCR Honda Team heeft vrijdag wel haar kleurstelling voor het komende MotoGP seizoen bekend gemaakt. In tegenstelling tot alle andere teams in de koningsklasse verschijnt het LCR Honda Team komend seizoen in twee totaal verschillende kleurstellingen aan de start, sterker nog niet alleen de kleurstelling van beide motoren is anders maar ook de naam waaronder de twee LCR Honda Team coureurs staan ingeschreven is verschillend.

Zo staat Cal Crutchlow ingeschreven onder de naam LCR Honda Castrol terwijl achter de naam van Nakagami LCR Honda Idemitsu vermeld staat.

Onderstaand een fotoserie van de vrijdag door het LCR Honda Team vrijgegeven foto’s met de originele 2018 livery van de beide LCR Honda machines.