Le Mans 24H Moto gaat niet door op 17 en 18 april

454
le-mans-24h
Le Mans 24H Moto 2021

De 44e editie van de 24 Heures Motos, die op 17 en 18 april zou plaatsvinden, is geannuleerd. Een latere datum voor de race meetellend voor het 2021 FIM Endurance World Championship seizoen wordt momenteel onderzocht.

De openingsrace van het 2021 FIM Endurance World Championship in Le Mans zal niet zoals gepland plaatsvinden in het weekend van 17 en 18 april. Na besprekingen met medisch personeel en in overeenstemming met de Pr√©fecture de Police, de organisator van de 24 Heures Motos Automobile Club de l’Ouest, de Franse en internationale motorfederaties FIM en FFM en Eurosport Events, de promotor van het kampioenschap, is besloten om het evenement te annuleren.

Als gevolg van de gezondheidscrisis en de overbelasting van de ziekenhuizen zijn de ziekenhuizen in Le Mans en omgeving niet in staat de nodige diensten te verlenen om de veiligheid van de coureurs en de teams tijdens het raceweekend te garanderen.

De organisator, de sportfederaties en de promotor zijn al bezig met het zoeken naar een toekomstige datum voor de 24 Heures Motos tijdens het seizoen 2021. In de komende tien dagen zal een mededeling hierover worden gepubliceerd.

Racesport.nl Supporter
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter