Lentink Sports Racing en Jeroen Hilster verlengen succesvolle samenwerking

155
jeroen-hilster
Jeroen Hilster (l) en Tristan Lentink (r) | foto© Lentink Sports Racing

Jeroen Hilster is ook in het seizoen 2021 één van de coureurs van Lentink Sports Racing. Na een seizoen 2020 met veel progressie in de IDM Supersport 600 klasse en een tweede plaats in het Nederlands kampioenschap, kijkt de 19-jarige coureur uit Lieveren er naar uit om zijn stijgende lijn door te trekken naar 2021.

Jeroen Hilster en teammanager Tristan Lentink werken al meerdere jaren samen. Met Tristan als rijderscoach werd Jeroen in 2019 Nederlands kampioen in de ONK SuperCup 600 klasse. In 2020 begon Tristan een eigen team onder de naam Lentink Sports Racing met Jeroen als één van de coureurs. In het sterke IDM Supersport 600 kampioenschap liet de 19-jarige coureur een mooie stijgende lijn zien en werd hij daarnaast tweede achter zijn teamgenoot Victor Steeman in het Nederlands kampioenschap.

Lentink Sports Racing is dan ook blij om te kunnen melden dat Jeroen ook in 2021 één van de rijders van Lentink Sports Racing zal zijn. Net als afgelopen seizoen zal de focus voor het team liggen op het IDM Supersport 600 kampioenschap. Daarnaast zal het team deelnemen aan wedstrijden in het International Dutch Championship (IDC). Het team zal gaan rijden met Yamaha YZF R6 motoren, die geprepareerd gaan worden door Ahnendorp Tuning.

Jeroen Hilster: “Ik ben ontzettend blij dat ik een jaar heb bijgetekend bij Lentink Sports Racing. Ik heb heel veel zin om de goedlopende samenwerking door te zetten en hard te werken naar nog mooiere resultaten. Ik wil graag Tristan Lentink en het gehele Lentink Sports Racing Team bedanken dat ze zich weer een jaar 100% zullen inzetten. Uiteraard wil ik mijn sponsoren bedanken die mij de kans geven om nog een jaar in de kleuren van Lentink Sports Racing uit te komen.”

Tristan Lentink [teammanager]: “Ik ben onwijs trots dat Jeroen Hilster nog een jaar voor Lentink Sports Racing zal uitkomen in 2021. Jeroen heeft afgelopen jaar een sterke groei laten zien als rijder en ik heb het volste vertrouwen dat we ook in 2021 weer goede resultaten kunnen boeken. Dit zal voor Jeroen zijn tweede seizoen in het prestigieuze IDM Supersport 600 kampioenschap worden. Met de kennis en ervaring van de circuits van vorig jaar denk ik dat we met Jeroen een hele sterke rijder in huis hebben!”

Onlangs maakte Lentink Sports Racing bekend dat Steeman niet bij het team blijft. Het team hoopt op korte termijn de tweede rijder voor het seizoen 2021 te kunnen presenteren.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App