Leon Camier ook in 2017 met MV Agusta in WorldSBK kampioenschap

337
Leon Camier
Leon Camier | foto© MV Agusta Reparto Corse

Leon Camier en MV Agusta Reparto Corse hebben hun overeenkomst afgelopen weekend in Jerez met een jaar verlengd. De Brit zal dus ook in het seizoen 2017 op een fabrieks MV Agusta F4RR actief zijn in het op productie machines gebaseerde wereldkampioenschap.

Leon Camier kent tot nu toe een sterk seizoen op de fabrieks MV Agusta F4RR, zo wist de Brit al zeven keer in de top vijf te finishen. Voldoende redenen voor Camier om zijn overeenkomst met zijn huidige team te verlengen en in 2017 voor het derde seizoen op rij in de kleuren van het beroemde Italiaanse motormerk in actie te komen.“Ik ben heel erg blij om mijn overeenkomst met MV Agusta te hebben verlengd, aldus Camier. “Ik geloof 100% in dit project en ik heb het gevoel dat er met deze motor nog meer mogelijk is, en dit was voor mij een belangrijk en sterk punt. Natuurlijk zullen we komende winter hard moeten blijven werken maar ik heb gewoon een goed gevoel over deze machine en ik ben er dan ook rotsvast vertrouwen in dan we komend seizoen een aantal zeer positieve resultaten kunnen scoren voor MV Agusta.”

Na in het seizoen 2015 als dertiende geeindigd te zijn in het kampioenschap bezetten Camier en MV Agusta momenteel, met nog slechts twee races te gaan op het Losail International Circuit in Qatar, de achtste plaats in de tussenstand.