Licciardi in 2021 met Team MotoLife Racing terug in IDM Supersport 300

764
angelo-licciardi
Angelo Licciardi | foto© eigen foto

Na een kort seizoen met veel hindernissen in het IDM Supersport 600 kampioenschap keert Angelo Licciardi in 2021 weer terug naar de Supersport 300 klasse van het IDM. De 2019 IDM Supersport 300 kampioen gaat namelijk op een Kawasaki Ninja 400 uitkomen voor Team MotoLife Racing.

Na in 2019 in alle races punten gescoord te hebben, met drie eerste -, drie tweede – en drie derde plaatsen en de titel in de IDM Supersport 300 klasse op zak debuteerde Angelo Licciardi in 2020 in de IDM Supersport 600 klasse.

De resultaten bleven afgelopen seizoen met slechts tien gescoorde punten in acht races ver achter bij de verwachtingen. De Belg voelde zich naar eigen zeggen nooit echt op zijn gemak op de voor hem nieuwe machines, dit in combinatie met een aantal technische problemen en crashes heeft ervoor gezorgd dat de Belg met een Italiaanse roots komend seizoen terugkeert naar de lichtste klasse van het prestigieuze Duitse wegracekampioenschap.

Angelo Licciardi: “Ik zal dit jaar weer terugkeren in de IDM Supersport 300 klasse waar ik uit ga komen voor het MotorLife Racing Team. Mijn doel is duidelijk, ik heb deze winter keihard getraind met een personaltrainer en ik wil gewoon weer meestrijden voor de titel. Het plan is daarnaast om aan het einde van het seizoen misschien nog een paar wildcardoptredens te doen in de IDM Supersport 600. Alvorens het seizoen van start gaat gaan we in maart eerst nog een aantal dagen testen in Spanje.”

Naast Licciardi zullen in 2021 ook Ian Dublin en Sandro Wagner uitkomen in de kleuren van Team MotoLife Racing, zij zullen echter starten in de IDM Supersport 600 klasse.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App