Lightech verovert de Nederlandse motormarkt!

7428
ducati-panigale-lightech

De verkoop van het Italiaanse merk LighTech is de laatste tijd aan een flinke opmars bezig in Nederland. Onder de slogan “Born to be Moto” weet dit merk steeds meer motorliefhebbers te verleiden om hun motor te customizen.

Het productaanbod van LighTech is zeer uitgebreid. Met meer dan 7.000 ergal aluminium, 400 titanium producten en tal van andere fraaie accessoires is er voor iedere motor wel iets moois te vinden. Denk aan CNC gefreesde onderdelen als remhendelbeschermers, kettingspanners, rem-/schakelsets, tankdoppen en paddockstands.De kwaliteit, de innovatie en het gebruik van geavanceerde ontwerp- en productiemethoden komen voort uit een passie voor motorracen. Al jarenlang wordt er nauw samengewerkt met MotoGP-, Moto2-, Moto3- en World Superbike-teams om vorm en functie zo perfect mogelijk samen te laten komen. Daar komt nog bij dat alles wordt ontworpen en geproduceerd in het noorden van Italië, een plek waar passie en prestaties elkaar treffen om prachtige stukken moderne motorkunst te creëren.

LighTech
Het familiebedrijf werd 35 jaar geleden opgericht en heeft inmiddels een fabriek van 2.500 m2 waar het overgrote deel wordt gevuld met geavanceerde CNC freesmachines, echt een specialisme van het bedrijf. Naast de hoofdfabriek heeft LighTech een dochteronderneming met nog eens 1.600 m2 voor de productie van rem-/koppelingshendels en kentekenplaathouders.

Lightech wordt exclusief verkocht door Bihr-dealers in Nederland. Kijk voor een overzicht op: www.mybihr.com

Meer informatie over LighTech vind je hier www.lightech.it

Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter