LIVE: Presentatie 2023 Liqui Moly Husqvarna Intact GP met Collin Veijer

2491
collin-veijer
Collin Veijer | foto© Evert Slager

Het nieuwe Liqui Moly Husqvarna Intact GP zal vrijdagavond 25 november haar nieuwe teamleden en kleurstelling voor het seizoen 2023 presenteren. Deze presentatie, met o.a. Nederlander Collin Veijer, is vanaf 20:00 uur Live te volgen via onderstaande Livestream.

Liqui Moly Intact GP ondergaat voor het seizoen 2023 een volledige gedaantewisseling. Het Duitse Moto2 en MotoE team gaat in 2023 verder onder de naam Liqui Moly Husqvarna Intact GP en zal komend seizoen, naast haar bestaande activiteiten, ook als team actief zijn in de Moto3 klasse.

Om dit heugelijk feit te vieren zal het team vrijdagavond 25 november haar nieuwe rijders en de nieuwe kleurstelling voor 2023 aan het publiek presenteren tijdens een feestelijke avond op haar thuisbasis in het Duitse Memmingen.

Tijdens deze avond zal men tevens terugblikken op het afgelopen seizoen, een seizoen waarin men o.a. met Dominique Aegerter de titel wist te veroveren in de FIM Enel MotoE World Cup en Lukas Tulovic in de kleuren van het team Europees Moto2 kampioen werd.

2023
In de Moto3 klasse zijn natuurlijk alle Nederlandse ogen gericht op Collin Veijer, de Red Bull MotoGP Rookies Cup runner-up die komend in de kleuren van het team zijn debuut zal maken in de Moto3 klasse van het MotoGP wereldkampioenschap. De 17-jarige Staphorster krijgt de ervaren Japanner Ayumu Sasaki als teamgenoot.

In de Moto2 klasse zullen Tulovic en de Zuid-Afrikaan Darryn Binder de kleuren van het team vertegenwoordiger terwijl de Zwitser Randy Krummenacher en de Spanjaard Hector Garzo in 2023 voor het team actief zullen zijn in het FIM Enel MotoE World Championship.

De presentatie is vrijdagavond 25 november vanaf 20:00 uur Live te volgen via onderstaande Livestream. De presentatie is in handen van het bekende Servus TV presentatie duo Alex Hofmann en Eve Scheer.Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter