Luca Marini is erbij in Indonesië, Marco Bezzecchi beslist woensdag

1403
marco-bezzecchi
Marco Bezzecchi (l) en Luca Marini (r) | foto© VR46 Racing

Luca Marini is afgereisd naar Indonesië en is van plan om komend weekend tijdens de Pertamina Grand Prix of Indonesia zijn comeback te maken. Mooney VR46 Racing Team collega beslist woensdag of hij komend weekend op het Pertamina Mandalika International Circuit van de partij zal zijn.

Het Mooney VR46 Racing Team heeft momenteel te kampen met fysiek ongemak, zowel Luca Marina als ook Marco Bezzecchi zijn herstellende van een sleutelbeenbreuk. Marini kwam onlangs op zaterdag tijdens het Grand Prix weekend in India lelijk ten val. De Italiaan moest hierdoor afzien van deelname aan de rest van het weekend in India en ook de onlangs verreden Japanse Grand Prix aan zich voorbij laten gaan.

Bezzecchi kwam afgelopen zaterdag tijdens een flattracktraining op de VR46 Ranch in Tavullia ten val. De huidige nummer drie in de tussenstand van het kampioenschap liep daarbij een vergelijkbare blessure op. Bezzecchi werd twee dagen geleden in het ziekenhuis van Modena geopereerd.

Inmiddels is bekend dat Marini is afgereisd naar Indonesië en voornemens is om komend weekend zijn comeback te maken tijdens het vijftiende Grand Prix weekend van het seizoen op het Pertamina Mandalika International Circuit. Vanzelfsprekend zal Marini donderdag nog wel de verplichte medische keuring met goed gevolg moeten doorstaan alvorens hij definitief groen licht heeft voor deelname aan het evenement. Bezzecchi daarentegen werkt er hard aan om er komend weekend ook gewoon bij te kunnen zijn, een beslissing om af te reizen naar Indonesië zal echter pas op woensdag worden genomen.Handige links Pertamina Grand Prix of Indonesia:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag


Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.


 

                         Vrijwillige bijdrage                     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’ of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’