Marc Eusman overleden na tragisch ongeval

936
marc-eusman
Marc Eusman | foto© Ronald Woest

Op de Racesport.nl redactie ontvingen we het trieste nieuws dat Marc Eusman is overleden. De voormalig OW Cup coureur verongelukte dinsdagavond 02 juni bij een crash tijdens een paragliding vlucht in de buurt van zijn woonplaats Didam.

De OW Cup-familie werd woensdagochtend opgeschrikt door het verschrikkelijke nieuws dat Marc Eusman om het leven is gekomen. De 55-jarige Eusman had sinds kort een nieuwe hobby, paragliden. Dinsdagavond ging het echter vreselijk mis tijdens een vlucht in de buurt van zijn woonplaats Didam. Eusman kwam tijdens de vlucht in de problemen en stortte vervolgens neer in een maisveld in het buitengebied van Didam. Tal van hulpdiensten rukten uit naar de plaats van het ongeval waaronder meerdere ambulances, een traumahelikopter, politie en brandweer. Hulp mocht echter niet meer baten.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De dienst Luchtvaart van de politie doet daar onderzoek naar en verwacht daar binnenkort uitsluitsel over te kunnen geven.

Marc Eusman
Vol trots meldde Eusman enige tijd geleden dat hij een nieuwe hobby had gevonden; paragliding. Op 1 juni schreef hij vol trots op zijn persoonlijke Facebookpagina de onderstaande tekst.

Marc Eusman: “Naast mijn veterstrik-, dans diploma en racelicentie ben ik nu ook de bezitter van een PPG-brevet”

Een tekst die Eusman typeert. Iedereen die hem wel eens heeft ontmoet weet wat een uitgesproken persoon hij was. Altijd druk, zeer aanwezig, altijd in voor een lolletje…..maar bloedserieus als het op racen aankwam.

Lang heeft de voormalig OW Cup coureur helaas niet kunnen genieten van zijn nieuwe hobby. Marc Eusman mocht slechts 55 jaar worden.

Namens de gehele Racesport.nl redactie wensen wij zijn vrouw Diana, de kinderen Bryan en Joshua en verdere naasten veel sterkte in deze moeilijke tijd.

marc-eusman
Marc Eusman | foto© Ad Kievit

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App