Op de Racesport.nl redactie ontvingen we het trieste nieuws dat Marc Eusman is overleden. De voormalig OW Cup coureur verongelukte dinsdagavond 02 juni bij een crash tijdens een paragliding vlucht in de buurt van zijn woonplaats Didam.

De OW Cup-familie werd woensdagochtend opgeschrikt door het verschrikkelijke nieuws dat Marc Eusman om het leven is gekomen. De 55-jarige Eusman had sinds kort een nieuwe hobby, paragliden. Dinsdagavond ging het echter vreselijk mis tijdens een vlucht in de buurt van zijn woonplaats Didam. Eusman kwam tijdens de vlucht in de problemen en stortte vervolgens neer in een maisveld in het buitengebied van Didam. Tal van hulpdiensten rukten uit naar de plaats van het ongeval waaronder meerdere ambulances, een traumahelikopter, politie en brandweer. Hulp mocht echter niet meer baten.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De dienst Luchtvaart van de politie doet daar onderzoek naar en verwacht daar binnenkort uitsluitsel over te kunnen geven.

Marc Eusman
Vol trots meldde Eusman enige tijd geleden dat hij een nieuwe hobby had gevonden; paragliding. Op 1 juni schreef hij vol trots op zijn persoonlijke Facebookpagina de onderstaande tekst.

Marc Eusman: “Naast mijn veterstrik-, dans diploma en racelicentie ben ik nu ook de bezitter van een PPG-brevet”

Een tekst die Eusman typeert. Iedereen die hem wel eens heeft ontmoet weet wat een uitgesproken persoon hij was. Altijd druk, zeer aanwezig, altijd in voor een lolletje…..maar bloedserieus als het op racen aankwam.

Lang heeft de voormalig OW Cup coureur helaas niet kunnen genieten van zijn nieuwe hobby. Marc Eusman mocht slechts 55 jaar worden.

Namens de gehele Racesport.nl redactie wensen wij zijn vrouw Diana, de kinderen Bryan en Joshua en verdere naasten veel sterkte in deze moeilijke tijd.

marc-eusman

Marc Eusman | foto© Ad Kievit

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App