Marc VDS Racing Team : Van der Straten en Bartholemy begraven strijdbijl

938
bartholemy
Michael Bartholemy (l) en Marc van der Straten (r)

Marc VDS Racing Team eigenaar Marc van der Straten en teammanager Michael Bartholemy hebben hun strijdbijl begraven en vandaag middels een official statement naar buiten gebracht dat men in goed onderling overleg een akkoord heeft bereikt over het beëindigen van hun samenwerking.

Onderstaand het woensdagmiddag 06 juni door Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS verstuurde official statement:De heer Marc van der Straten en de heer Michael Bartholemy hebben vandaag een wederzijdse overeenkomst bereikt om hun samenwerking te beëindigen, hetgeen uitsluitend te wijten is aan verschillende strategische benaderingen.

“De afgelopen weken waren moeilijk voor iedereen in het Marc VDS Racing Team, waarbij de onzekerheid over onze toekomst ons afleidde van ons hoofddoel, het winnen van races. Met deze overeenkomst kunnen we ons weer uitsluitend richten op het toevoegen van de successen die we in het verleden hebben behaald,” aldus de heer Van der Straten.

Zoals de heer Marc van der Straten vertelde, heeft hij de heer Michael Bartholemy niet op de hoogte gehouden van de beschuldigingen die in de pers werden gemeld, in het bijzonder met betrekking tot vermeende verduistering. Los daarvan is de heer Michael Bartholemy volledig onschuldig bevonden.

“In acht jaar tijd hebben Marc en ik samen veel bereikt: twee wereldkampioenschappen gewonnen en het Marc VDS Racing Team tot een van de sterkste en succesvolste in de paddock gemaakt. Daar ben ik erg trots op”, verklaarde de heer Bartholemy.

“Geen enkel partnerschap duurt echter eeuwig en na vandaag gaan we ieder onze eigen weg. Ik kijk er naar uit om een nieuwe uitdaging aan te gaan, maar ik wens Marc en het team het allerbeste voor de toekomst’,” besloot hij.

De heer Van der Straten neemt nu de leiding op zich van het Marc VDS Racing Team, het team dat in de Moto2 klasse volop in de strijd is voor hun derde wereldtitel.