De Braziliaanse Superbike coureur Matheus Barbosa is zondag om het leven gekomen bij een crash op het circuit van Interlagos. Barbosa, regerend Braziliaans Superbike kampioen, mocht slecht 23 jaar worden.

Het Interlagos-circuit in Brazilië was zondag de scène van een tragisch incident tijdens een ronde van het Braziliaanse Superbike kampioenschap. Matheus Barbosa verloor tijdens de wedstrijd op de vierde plaats rijdend de controle over zijn Kawasaki en kwam daarbij naast de baan om vervolgens in aanraking te komen met een stalen constructie.

De marshalls en de medische diensten waren snel ter plaatse maar konden niets meer doen voor de jonge Braziliaan. Barbosa overleed volgens de lokale autoriteiten ter plaatse aan de bij de crash opgelopen verwondingen.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App